Lala Blog

RSS

Tko ne voli pin-up?

Pin-up je uvijek bio simbol ženstvenosti. Donedavno smo pin-up djevojke, u pažljivo odabranim stylinzima upotpunjenih prepoznatljivim make-upom, mogli gledati samo na starim fotografijama. Zadnjih nekoliko sezona pin-up je počeo vladati i gradskim ulicama i polako se uvukao u ormare djevojaka koje nisu pripadnice određenih supkulturnih skupina poput recimo rockabilly-a koji je od pin-upa "posudio" dobar dio "it" komada i začinio ga s malom dozom rock-bunta.

Cvjetno voli traper

Svake godine, s dolaskom proljeća i toplijeg vremena, imamo potrebu izvući iz svog ormara nešto cvjetno. Veseli i šareni cvjetni uzorci već godinama ne izlaze iz mode pogotovo ako se nalaze na lepršavim i laganim materijalima suknji, košulja, dugih haljina ili kombinezona.

Otvoreno

Lala butik u Importanne centru je otvoren.

Zima je toplija uz cvijeće

Iako snježi, svoj ormar i sebe počnite oduševljavati sa cvjetnim uzorcima! Pa proljeće će brzo doći! Evo što mi o tome mislimo, cvijetni uzorci, uvijek! Zimi, ljeti po jeseni i proljeću... Paše uz sve i nema materijala koji nije nosiv u svim godišnjim dobima. Lijepu cvijetnu haljinicu možete obući i na ovu zimu uz traper jaknu, dugu vestu i čizmice. Cvjetni uzorci vole krzno, grubo i nježno u jednom, probajte se igrati sa time, iznenadit ćete se koliko kombinacija možete napraviti samo s jednim idealnim cvjetnim odjevnim predmetom. Evo što smo vam mi složili za inspiraciju!

Artikl 11 – 15 od 42
Prijašnja
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Iduća