Lala Blog RSS

Prsluci, dobri za zadravlje, a i za vaš modni izričaj

Neka  Vas ove promjenjive zime griju prsluci s našeg web shopa! Ima tu svega za svačiji ukus! Od krznatih, pletenih pa čak i kombiniranih.
Znate onaj osjećaj kada je vani hladno, a pretoplo je za jaknu? Ili možda idete na skijanje i slavite ove božićne blagdane negdje u prirodi ili na selu? Naši prsluci će čuvati vaše bubrege (mama sretna, a vi modno osvješteni) i vaš besprijekoran osjećaj za modu !

Zašto bi prsluci samo bili za sportivu! Želimo nešto da nam paše na našečizmice i na wedgesice!
Pogledajte i izaberite za sebe jedan od ovih modela, ova zima će biti ljepša i toplija uz njih :)


Hipa prsluk
Presladak prsluk, baš za na sve kombinacije, idealan za romantične božićne praznike provedene u krznenim čizmama! Krase ga preslatki vuneni gumbi ''cofleki''


Kika prsluk
Nama jedan od dražih prsluka, jer nije obični prsluk od umjetnog krzna, sa zadnje strane ima pleteni dio koji ga čini neodoljivim! Za sve ljubitelje mekog krzna i pletiva


Lapaki prsluk
Ovaj prsluk je za one ''skockane'' kombinacije :) idealno ide uz crne haljinice ili pak traperice, kada niste potpuno opuštenog looka, a ipak želite imati nešto što grije, a izgleda neodoljivo!                 


Puliki prsluk
I posljednji, ali ni malo lošiji je ovaj prekrasni krzneni prsluk kojeg mi zamišljamo uz neke ''čupave'' čizme ili wedgesice. Njega krasi crni remen koji možete kombinirati i bez prsluka, a i prsluk bez njega! Sve opcije su dopuštene :)

Već se zamišljate sa kuhanim vinom u ruci dok na sebi imate novi prsluk?
Drugo nismo ni mislili, i nama je samo ta zimska slika u glavi!
Izvrtite i izaberite prsluk koji bi najbolje išao na kombinacije iz vašeg ormara i razveselite sebe ili svoje najdraže jednim od ovih modela!

Puno pozdarav od  Lala ekipe!