Lala Blog RSS

Razvij svoj jedinstveni stil u 5 koraka!

Jedinstvenost, originalnost, osobnost... sve više nam je potrebno modno se istaknuti te istovremeno nametnuti se kao osoba sa svojim stilom. I Moda sama to najviše cijeni. Jedno veliko „NE“ je dodjeljeno odlasku u shopping i dolasku pred prodavačicu s rečenicom: „Molim vas sve s druge lutke desno iz lijevog izloga, hvala.“ Dobro, karikiramo, ali poanta je tu.


(foto: businessinsider.com)

Zato smo vam odlučili prenijeti članak sa web stranice College Fashion koji nam je svima sažeo 5 upravo genijalnih savjeta za razvijanje svog jedinstvenog stila: 

Na paleti boja OVA je moja

Uzmi u obzir svoju boju kose, očiju i tena i na paleti odredi raspon boja koje ti s obzirom na to idealno pristaju, a nakon toga iz tog raspona odaberi onu u kojoj se najbolje osjećaš!

Danas sam nosila _______, osjećala sam se baš kao ti!

Koliko god smiješno zvučalo, nije loše „obilježiti se“ nekom markom odjeće ili nekim specifičnim odjevnim predmetom ili modnim dodatkom. Ne impliciramo da mora biti neka high-fashion marka, naravno, već može biti i određeni modni dodatak koji nosiš uvijek i s vremenom postaje tvoj „zaštitni znak“. Uostalom, zašto ne bi Lala bila baš tvoj prepoznatljivi brend? ;)

Moja figura

Pozitiva! Prigrli svoju figuru i nauči kako istaknuti ono najbolje od nje. Nije to nikakva mudrost!

Imam svoj Look Book

Sjajan prijedlog, sastavi svoj osobni Look Book svojih prošlih outfita koje smatraš najboljim. Mogućnosti su brojne: možeš pokrenuti svoj fashion blog, spremati fotke svojih stajlinga u kompjuter ili čak razvijati fotke i stavljati u poseban album radi vjerodostojnosti... ;) Na taj češ način u nedostatku inspiracije moći posegnuti za „svojom modnom prošlošću“ i ujedno ostati dosljedna svome stilu.

Prstohvat novog, prstohvat starog, prstohvat  posuđenog i voila!

Sve jasno? Kombiniraj onu skupu majicu koju si kupila jučer s Lala hlačama i vintage torbicom iz maminog ormara i kul balerinkama koje ćeš posuditi od Petre! ;)

1, 2, 3, 4, 5... i eto ga, Moda te odmjerila i namignula ti! :)